måndag 20 juni 2011

Sommarfrukosttips!

Ett nytt sätt att pimpa till den vanliga frukostyoghurten, blev bara så gott kan jag säga! :)
Blanda 2 dl vaniljyoghurt med 0,5 dl kesella och 0,5 dl keso. Rör i 1 tsk linfrön. I en annan skål blandar man 1 hackad nektarin, 1 hackad kiwi och ett päron i bitar tillsammans med lite kanel. Kör frukten i mikron tills den är mjuk. Lägg fruktkompotten över yoghurtblandningen och toppa det hela med hackade nötter.
Recepten på eclairerna och mazariner kommer inom kort de med, ska bara skriva klart dem ;)

2 kommentarer:

Victoria sa...

Smarrigt! :D

M. sa...

vad gott, låter lite som "vårfil" som jag brukar göra emellanåt :)

hoppas att allt är bra med dig!? några planer för resten av sommaren!? :)

Skicka en kommentar