tisdag 24 maj 2011

LCHF-chips

Ja ibland tror man att allt är möjligt tydligen ;) fick för mig att testa iallafall, inget kolhydrater och inget fett, hur ska det smaka? Ja inte så chipsigt..mer åt kexhållet. Gick helt ok att äta ändå, med lite dipp så kanske..:) däremot tror jag dom skulle bli en höjdare på ostbrickan!
Blandade två delar vatten med en del pofiber och lite chili- och ostkrydda, det fick svälla en stund och sen formade jag små bollar som plattades ut så tunt det gick på en bakplåt. Grädda dem försiktigt i 225 grader till de hade en gyllene kant, tog ut dem, lät svalna något och vände på dem och in i ugnen igen för att torka på eftervärmen. Får nog fundera lite mer på receptet, borde ju gå att få till ...;)

1 kommentarer:

M. sa...

tack söta för dina kommentarer och din respons! :) spännande med dessa kex. jag brukar göra rawfoodkex, fast det tar ju tyvärr sin lilla tid, men gott är det :)

ha en fortsatt bra kväll! kram

Skicka en kommentar